خواص عرق بومادران

با مقاله ای دیگر درمورد خاصیت و کارایی عرق بومادران با شما همراه هستیم.

فواید زیادی برای عرق بومادران وجود دارد که از مهم ترین خواص های این عرق میتوان به :

1) تسکین التهاب پوستی

2) درمان اختلالات روده و معده

3) کاهش رشد باکتری ها و ویروس ها در دهان

4) کاهش استرس

5) افزایش خواب منظم

6) کاهش درد های عضلانی اشاره کرد .

التیام زخم :

یکی از کاربردهای اساسی گیاه بومادران که سال‌های طولانی است بشر از آن بهره می‌گیرد، تسریع بهبود زخم‌ها است.

بهبود عملکرد دستگاه گوارش :

فلاونوئید و آلکالوئید موجود در بومادران باعث افزایش سرعت درمان مشکلات گوارشی مانند: زخم معده و روده، سندرم روده تحریک‌پذیر ، اسپاسم معده، اسهال، نفخ و یبوست خواهد شد.

ضد اضطراب :

وجود برخی آنتی اکسیدان‌ها در گیاه بومادران سبب شده تا بومادران خاصیت ضد اضطرابی و کاهش استرس را داشته باشد.

بومادران چه ضرر هایی دارد :

زیاده‌روی در مصرف این گیاه به دلیل وجود ماده‌ای به نام توجون می‌تواند موجب مسمومیت شود.

در برخی افراد، مصرف بومادران باعث بروز حساسیت پوستی، اگزما، قرمزی و خارش می‌شود.

زنان باردار و مادران شیرده در دسته افرادی قرار می‌گیرند که مصرف گیاه یا عرق بومادران به آن‌ها توصیه نمی‌شود. چراکه خاصیت قاعده‌آور بودن بومادران، شانس سقط‌جنین را افزایش می‌دهد.

یکی از عوارض بومادران خاصیت ادرارآور بودن آن است. مصرف بیش‌ازحد بومادران می‌تواند موجب افزایش ادرار و از دست دادن آب بدن شود.

طرز تهیه دمنوش بومادران

برای تهیه دمنوش بومادران می‌توانید یک قاشق غذاخوری بومادران خشک را در ۳ فنجان آب جوش ترکیب کرده و برای ۱۵ دقیقه به حالت دم بگذارید. ظروف دمنوش ساز، قوری و دستگاه فرنچ پرس گزینه‌های مناسبی برای تهیه دمنوش بومادران هستند.

طرز تهیه دمنوش بومادران با عسل

شما می‌توانید به دمنوش بومادران خالص، کمی عسل اضافه کنید تا به لطافت و طعم بهتر چای بومادران کمک کنید

طرز تهیه دمنوش بومادران با نعناع

برای تهیه این دمنوش، یک قاشق غذاخوری برگ بومادران خشک را با یک قاشق چای‌خوری برگ نعنا تازه یا خشک همراه کرده و در ۴ فنجان آب جوش بریزید. حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان برای دم کردن این چای کافی خواهد بود.

طرز تهیه دمنوش بومادران با زنجبیل

مقداری زنجبیل تازه را خردکرده و به ۳ فنجان آب جوش اضافه کنید. سپس یک قاشق غذاخوری برگ بومادران خشک را به ترکیب قبلی افزوده و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دم بگذارید.

 

برای ثبت دیدگاه باید ابتدا ثبت نام کنید
افزودن دیدگاه جدید